Luc’s BBQ Box

Lucas is op zoek gegaan naar de allerbeste groentes, het beste vlees en het lekkerste brood uit de directe omgeving van Eindhoven. Het vlees moet (h)eerlijk zijn in alle facetten. De boer moet er goed van kunnen leven, de dieren moeten een goed leven hebben gehad en de mensen die het vlees eten moeten dat kunnen proeven. Dit alles heeft Lucas gevonden bij Boerderijwinkel De Wessenhoeve van Mark en Carola Verhoeven in Liempde.

bestel een BBQ box

Bestellen

Heel het jaar door. Assortiment kan wisselen per seizoen

Ontvangen

5 dagen na bestelling of een voorkeursdatum doorgeven. Uitlever dagen donderdag, vrijdag en zaterdag.

Speciale wensen of vragen

+31 (0)6 26 10 22 77
lekker@lucsbox.nl

inhoud van de BBQ box

De bbq boxen zijn speciaal samengesteld op smaak, schoonheid en liefde voor mens, dier en natuur. Zoveel mogelijk lokale producten die goed zijn voor producent, dier en het milieu. Dit voel, zie en proef je.

Luc's BBQ box tomahawk
 • 1 kilo (h)eerlijk Hereford vlees naar keuze:
  picanha / tomahawk / bavette / ribeye / entrecote of shortrib
 • 1 kg gemarineerde spareribs
 • 2 maïskolven uit Kessel
 • 10 groene asperges uit Maarheeze
 • 2 puntpaprika uit Knegsel
 • 1 fles Finca Milena en 1 fles Today’s special appassimento
  Of 6 speciaal bieren uit Heeswijk-Dinther
 • 2 Pain de campagne van bakker Meelmuts uit Eindhoven 
 • Zeezout uit de zee 
 • Roomboter uit Nuenen 
 • Verse aardbeien uit Meyel 
 • Waterbuffel yoghurt van de Stoerderij uit Son en Breugel 
 • Een bereidingswijze 
 • Geleverd in een 100% recyclebare koelbox
bestel een bbq box

eerlijk hereford vlees

In het buitengebied van Liempde lopen de Hereford runderen heerlijk buiten. Kenmerkend voor het vlees van een Hereford is de volle smaak en de ongekende malsheid. Het vlees is licht gemarmerd, dat wil zeggen dat er kleine vetadertjes door het vlees heen lopen. Tijdens het bakken smelt dit vet en geeft daardoor het vlees extra smaak en malsheid.

Passende wijnen bij BBQ box

frisse bijpassende wijn

En om het écht af te maken heeft Lucas er ook nog een bijzondere fles Finca Milena Verdejo / Sauvignon Castilla (BIO) bij gedaan. Een frisse wijn om de middag/avond mee aan te vangen. Voor bij het vlees hebben we een heerlijke rode wijn. Juist voor in de zomer. De wijn moet rond de 16 graden zijn dan is deze Today’s Special Appassimento op zijn best. Deze wijnen zijn zorgvuldig uitgezocht op de geweldige smaak in combinatie met een mooi stuk vlees. Deze is afkomstig van Wijnhuis Rosmalen uit Rosmalen. Dat maakt Luc’s BBQbox helemaal compleet en erg Luc’s.

Berne speciaalbier

Nederlandse Norbertijnen bier

Het enige Nederlandse Norbertijnen bier van de oudste nog bestaande abdij van Nederland, Abdij van Berne anno 1134. Bovengistend bier met nagisting op de fles, naar eigen recept op beperkte schaal gebrouwen door Stichting Berne Abdijbier bij een bevriende abdij. Deze bieren maken de BBQ helemaal af. Proost.

Aangepast op jouw ideale avond

Luc's BBQ box bavette

BBQ BOX BAVETTE

Bavette is een lang stuk vlees uit de vang van de Hereford rund. De vang is het deel tussen de billen en de borst van de koe. Bavette is stug en grof vlees met een geweldige smaak. Bavette is heel mager vlees.

€ 79.95

bestel box
Luc's BBQ box entrecote

BBQ BOX ENTRECOTE

Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben'.

€ 84.95

bestel box
Luc's BBQ box picanha

BBQ BOX PICANHA

Staartstuk is een deel van het rund dat populair is in Portugal en Brazilië. In deze regio's wordt het picanha genoemd en deze naam wordt internationaal steeds meer gebruikt. Staartstuk is het driehoekvormige deel.

€ 89.95

bestel box
Luc's BBQ box zalm

BBQ BOX VIS

Deze zee BBQ box mag met recht het neusje van de zalm genoemd worden: deze stevige zalmfilet uit het koele, zuivere water van de Noorse fjorden is lekker, veelzijdig en oh zo lekker van de BBQ.

€ 79.95

bestel box
Luc's BBQ box tomahawk

BBQ BOX TOMAHAWK

Een Tomahawk steak is een opvallend stuk rundvlees, dat heerlijk is voor op de BBQ. De Tomahawk steak staat ook wel bekend als de côte de boeuf, alleen bij de Tomahawk zit het bot er nog aan.

€ 94.95

bestel box
Luc's BBQ box ribeye

BBQ BOX RIBEYE

Rib eye of rib-eye steak is rundvlees afkomstig van de rib van een rund, maar zonder het bot. Het wordt gezien als een soort biefstuk, maar het vlees is gemarmerd met vet. Soms bevat een rib eye een relatief groot stuk vet. Dit aanwezige vet geeft smaak af.

€ 94.95

bestel box
Luc's BBQ bedrijfsbox

BBQ BOX - 2 PERSONEN

Een prachtige BBQ box om weg te geven aan je personeelsleden of aan zakenrelaties. Een BBQ box voor 2 personen. Gegarandeerd succes met allemaal (h)eerlijke producten.

€ 49.95

bestel box
Luc's BBQ bedrijfsbox

BBQ BOX - 4 PERSONEN

Een prachtige BBQ box om weg te geven aan je personeelsleden of aan zakenrelaties. Een BBQ box voor 4 personen. Gegarandeerd succes met allemaal (h)eerlijke producten.

€ 79.95

bestel box
Luc's BBQ box shortribs

BBQ BOX SHORTRIBS

Zoals overal zijn er trends in barbecueland en als ik een beetje om me heen kijk zouden beef ribs weleens de grote hit kunnen zijn van dit seizoen. Het enige wat je nodig hebt is tijd!

€ 79.95

bestel box