Luc’s
KERST BOX

Een Kerstpakket waar mensen blij van worden. Alleen al de doos waar wij mee werken, is een geschenk op zich. Alles is bij ons bespreekbaar: of het nu gaat om eten, aankleding, accessoires voor in huis, niets is ons teveel. Bij Luc’s Box werken wij alleen met kwaliteitsproducten.

Bestellen

U kunt bij ons heel het jaar terecht voor mooie relatiegeschenken of kerstpakketten.

Geheel naar wens

Volledig ingevuld en aangepast volgens uw wensen. 

Speciale wensen of vragen

+31 (0)6 26 10 22 77
lekker@lucsbox.nl

INSPIRATIE

Onze kerstpakketten zijn maatwerk en worden volledig naar uw wensen gevuld: zo is er altijd een passend Kerstpakket.
Mocht de interesse gewekt zijn kom ik graag eens langs om te kijken of we het Kerstpakket van 2024 voor u mogen verzorgen.

DUTCH DESIGN BRAND

Een doos om spullen in op bergen saai? Niet die van Dutch Design Brand! Het merk geeft deze manier van opbergen een compleet nieuwe betekenis. De Dutch Design Storage Boxen zijn niet alleen praktisch, maar ook blikvangers in huis. Een handige én stijlvolle accessoire die de complete look en feel van de ruimte opfleurt.  

Style de Vie

Geniet van kleine dingen, tijdens grootse tafelmomenten. Style de Vie Authentique verrast u wederom. Wij vinden namelijk dat producten niet alleen van toegevoegde waarde moeten zijn voor de ontvanger, maar hen de wereld van koken en tafelen als een levensstijl moeten doen ervaren.

Lie Gourmet

Lie Gourmet heeft een mooie collectie food items met een stoer en uniek Deens design. Het merk staat daarnaast voor hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten uit Frankrijk, verrassende smaken, gedeeltelijk glutenvrije producten en klassieke recepten met een twist.

Deze bedrijven gingen je voor:

Of het nu gaat om een zorgvuldig samengestelde BBQ box of een viergangendiner tijdens het aspergeseizoen, Lucas besteedt aan elk detail de grootste aandacht. Dit geldt ook voor alle kerst- en relatiegeschenken, waarbij Lucas samen met de klant een onvergetelijke attentie samenstelt.