Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn pakket afgeleverd?

Onze koerierdienst PostNL komt bij jou langs tussen 8.00 en 21.30 uur

Er kan geen uur gekozen worden voor levering. Je krijgt echter wel een track & trace bericht van Luc’s Box zodat je het pakket kan volgen. 

Dit gaat via een Whatsapp bericht op je telefoon.

Houd er rekening mee dat het pakket uitzonderlijk 1 dag later kan afgeleverd worden door de koerierdienst bij drukke perioden.

Op zich heeft dit geen impact op Luc’s box, daar onze koelelementen ervoor zorgen dat het pakket minimaal 48 uur koel blijft.

Kan ik mijn pakket ook ophalen?

Luc’s Box kunt u na bestelling op de gekozen dagen ophalen bij:

Houben Worstenbrood
Willemstraat 39, 5611 HC Eindhoven

Ik heb een opmerking en/of suggestie

Luc’s box denkt telkens na over nieuwe uitdagende streekproducten.
Heb je een opmerking of suggestie over ons aanbod?

Laat dit ons zeker weten via lekker@lucsbox.nl

Wat houdt de 100% tevreden garantie in?

Luc’s Box streeft naar 100% klantentevredenheid. Indien je om één of andere reden niet tevreden bent, breng ons hiervan op de hoogte via lekker@lucsbox.nl.
Vermeld wat de redenen zijn en wij kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen.

Kan ik ook vanuit heel Nederland bestellen?

Bezorging in heel Nederland. Wij zullen de pakketten donderdag op de post doen. Bestellingen die donderdag voor 12.00 uur binnen zijn gaan deze dag nog mee. De pakketten worden geleverd door de koerierdienst PostNL.

Bij de levering is het van groot belang dat je thuis bent! Het gaat immers om verse artikelen, die de dag  voor levering, vers bereid zijn.

Je kunt ook kiezen voor een ander afleveradres, bijvoorbeeld bij de buren of familie, waarvan je zeker weet dat ze thuis zijn.

Ik ben niet veel thuis: hoe kan ik toch bestellen?

Wanneer je niet veel thuis bent gedurende de dag kan je je bestelling laten leveren op je werk of bij de buren.
Je leveringsadres hoeft niet je thuisadres te zijn.

Wél heel belangrijk is, is dat er op het leveringsadres iemand aanwezig is om je pakket in ontvangst te nemen. Zo kan jij het ‘s avonds toch nog oppikken.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling opvolgen?

Op het moment dat de levering bij ons vertrekt, ontvang je een Whatsapp bericht op je telefoon met een Track & Trace code.

Met deze code kan je op de website van de koerierdienst de status van je pakket opvolgen. Wij houden het eveneens in de gaten.

Bij problemen neem gerust contact op.

Wat na het openen van mijn pakket?

Om het vlees koel te houden worden koelelementen toegevoegd. Deze zorgen ervoor dat het vlees zeker 48 uur gekoeld blijft. 

Het is heel belangrijk dat je na opening, alles gelijk in de koelkast of diepvriezer plaatst. Eénmaal de doos geopend, blijft het pakket NIET langer gekoeld!

Als het vlees onverhoopt dan toch boven de 7ºC aankomt, dan kun je het pakket retourneren. Neem hiervoor contact op met lekker@lucsbox.nl