Luc’s
Asperge Box

In deze tijd zijn we allemaal op zoek naar gezelligheid, kwaliteit en genieten en dan het liefst met producten van lokale producenten. Lucas Houben is daar dagelijks mee bezig en bedacht nu om zijn grote liefde, heerlijk bereide asperges, te gaan delen met anderen.

Bestellen

Luc’s Aspergeboxen worden weer geleverd vanaf 29 maart 2024.

Ontvangen

Op eigen aangegeven afhaal -of bezorgmoment. 

Speciale wensen of vragen

+31 (0)6 26 10 22 77
lekker@lucsbox.nl

Inhoud van de ASPERGEBOX

Alleen het aller beste wat er te vinden is bij de lokalen ondernemer is goed genoeg voor Luc’s Aspergebox. Het witte goud komt van Aspergetij uit Maarheeze. De aardbeien uit Meijel en de brownies en aspergeworstenbroodjes van Houben Worstenbrood. Echt een top diner in de lente.

Amuse

Een heerlijk, verrassend asperge worstenbroodje van Houben Worstenbrood.

Aspergesoep

Een heerlijke romige aspergesoep gemaakt door chef kok Dennis van Food Encore uit Eindhoven.

Hoofdgerecht

Verse asperges klasse AA van Aspergetij uit Maarheeze.

Bijgerechten

Sous-vide bereide krieltjes van boer Toonders uit Knegsel in een boter van zeezout, Ambachtelijke Slagersham van de HeydeHoeve uit Nuenen en biologische eieren van Raassens uit Leende.

bestel de asperge box

Een dessert om je vingers bij af te likken

Omdat Lucas echt een Bourgondiër is en alles tot in de puntjes wil verzorgen, zit er ook een dessert bij; een ongelofelijk lekkere brownie van bakker Joey met verse aardbeien van aardbeienkwekerij Bouten uit Meijel. Dit alles bestrooien we met een laagje poedersuiker.

Wijn bij asperges

Frisse bijpassende wijn

En om het écht af te maken heeft Lucas er ook nog een bijzondere fles Pinot Blanc bij gedaan, uitgezocht op de geweldige smaak in combinatie met asperges en op de toffe fles. Deze is afkomstig van wijnhuis Rosmalen. Dat maakt Luc’s Aspergebox helemaal compleet en erg LUC'S.

Zorgvuldig samengesteld